RSS
A A A
SmodBIP

KONKURS NA STANOWISKO PRACOWNIKA TECHNICZNEGO W KATEDRZE ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

zakończony, rozstrzygnięcie: rozstrzygnięty

Organizator: Dziekan Wydziału Technologii Żywności

 

Wymagania kwalifikacyjne:
1. Ukończone studia wyższe (licencjat, inżynier lub magister) w zakresie chemii lub kierunków pokrewnych,
2. Znajomość technik analitycznych wykorzystywanych w badaniach żywności,
3. Umiejętność pracy w laboratorium,
4. Znajomość technik hodowli komórkowych, Real Time PCR, Western Blot,
5. Doświadczenie w obsłudze urządzeń laboratoryjnych, w tym: chromatografu gazowego (GCMS) i cieczowego (HPLC/UHPLC).

Inne wymagania:
1. Umiejętność pracy w zespole,
2. Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
5. Dokładność, solidność, systematyczność, dobra organizacja pracy.

Oferty powinny zawierać:
1. Pisemne zgłoszenie udziału w konkursie,
2. CV,
3. Kopie dokumentów potwierdzających posiadane kwalifikacje i staż pracy,
4. Oświadczenie „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji” zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r., o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).
Oferty proszę składać w Dziale Spraw Pracowniczych i Socjalnych UR w Krakowie, ul. Czysta 21, pok.110.
Uniwersytet Rolniczy zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo do powiadomienia o podjętej decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Decyzja w sprawie wyboru kandydata jest wyłączną i suwerenną sprawą Uniwersytetu Rolniczego i nie pociąga za sobą konieczności jej uzasadniania.
Złożone dokumenty można odbierać w terminie do 10 dni po rozstrzygnięciu konkursu.


Opublikował: Andrzej Koziec
Publikacja dnia: 07.04.2015
Dokument oglądany razy: 1230